2018-02-18

Säsongsbästa på 4x4 min!

Hej och god morgon!

Sitter nu vid frukostbordet, Linda kollar stafetten för fullt, Filip kollar på någon som spelar Minecraft på YouTube och Frida rider på sin käpphäst. Ebbah sitter i soffan med någon skärm. Idag väntar vi hit Lindas barn och Filip ska spela två hockeymatcher, så dagen är liksom fullbokad.

Igår såg vi till att hålla oss igång med lite allt möjligt fram till kvällen då vi tränade. Jag körde 4x4 och gjorde det riktigt bra. Var annars helt off innan träningen, ville kliva av på uppvärmningen och funderade på hur det där skulle gå. Bestämde mig ändå för att försöka och ge allt så fick det bära så länge som det gick.

Jag vet ju att känsla inte alltid speglar den riktiga formen och att tisdagens svacka mer var en dålig dag än någon trend. Kände att även om benen kändes lite sega så gick det med bra effekt direkt. Så det var ju bara att kötta på. Det blev 4x4 min med 4 min vila mellan varje intervall och ett snitt på 382 Monarkwatt. Att jämföra med 371 watt den 2:a februari och 357 den 18:e december. Fortsatta framsteg alltså!

Körde intervallerna i Zwift-världen.

La ut denna på min Instagram-story efteråt. Watten som anges där är alltså Garmin-watt.

När jag kom upp efter träningen så hade Linda förberett detta, guld!

Vill ni se all data från mitt pass igår så finns det här: https://connect.garmin.com/modern/activity/2504111475

Nu ska jag försöka klämma in en träning innan det är dags att åka till Filips första hockeymatch.

1 kommentar: