2018-02-07

Akuttid hos tandläkaren!

Hej och god kväll!

Här sitter jag och känner mig väldigt ostöddig, jag är väl inte stöddig normalt heller men nu är jag allt bra klen. Skrev ju i morse om att jag hade problem med en tand. Och gissa om jag hade problem med tandfan. Kom till tandläkaren och fick dra ut den. Givetvis satt den fan fast som berget så det blev jobbiga 45 minuter där. Hade frågat innan om hur jag skulle göra med träning och fick väl veta att jag inte borde träna idag i alla fall. Men den där tandborttagningen var som ett Zwiftpass bara det.

Hade sjukt ont och mådde illa efteråt, väntade ett tag hos tandläkaren innan jag ens gick därifrån. Att köra bil var en pärs och det var också därför jag hade väntat lite innan jag satte mig i bilen. Svängde förbi affärn och köpte hem Jordgubbsskräm och Ipren, Heja roligt!

Hade tänkt åka tillbaka till jobbet efter tandläkaren men meddelade istället att jag inte skulle komma tillbaka. Åkte hem till soffan och la mig där. I den soffan har jag sedan varit kvar ända fram till nu med bara ett par pauser från soffan för att göra annat. Som att elda. För jösses så jag frös där ett tag. Kollade då tempen och hade 38.4.

Sad life, som ungdomarna säger.

Här var jag klar och allt annat än stöddig. Har faktiskt dragit ut en visdomstand förr och även om den också krånglade lite så mådde jag inte i närheten av så här illa efteråt.

Mina två nya vänner, flytande energi och smärtstillande.

Det här förklarar ju frossan. Men lite eldande gjorde att jag fick upp värmen igen och det är mycket härligare att svettas än att frysa, om ni frågar mig.

Det här har gjort mig väldigt utmattad och trött, så jag har verkligen bara legat i soffan och inte riktigt koncentrerat mig på något. Lyckades kolla lite YouTube, lyssnade på en cykelpodd, kollade när Linda tränade på Zwift och när svenskarna och då främst Karl tävlade på Zwift. Å så har jag följt Leksands match också, jösses....

 Linda går i mål på sitt event, Giro di Castelli.

Men Karl, var har du hjälmen?!

1 kommentar:

  1. Hoppas du gillade podden, vi blev ju tokglada för länken!!! :D

    SvaraRadera