Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-02-24

Rapport från Zwift-SM


Hej och god kväll!

Eller hej och god natt, lite så kändes det efter SM idag. Jag gjorde så gott jag kunde och lyckades faktiskt sopa hem spurten i min grupp. Tyvärr så var det ju gruppen efter tätgruppen, men skönt att i alla fall vinna en spurt för en gångs skull. Blev sjua i loppet men fyra i resultatet. Ett österrikiskt proffs (Georg Preidler), Samuel Brännlund och en Simon Svensson blev diskade av olika anledningar.

Jag var taggad för att göra ett bra resultat idag, hängde med gott och väl dom två första gångerna i backen. Samuel Brännlund och Österrikaren var bra på att hålla fart. Efter första backen så var vi bara 16 kvar, men sen höll vi oss också där efter andra varvet. När vi är i backen för sista gången så drabbas jag av en kombination av svagt psyke och svaga ben. Ingen bra kombination på slutet av ett lopp. Kom upp över krönet sista gången som... åtta tror jag. Nio störiga sekunder efter täten. Kom ifatt en strax efter krönet och på väg utför så blev vi ikappkörda av ett gäng. Avhängda var vi och i spurten lyckades jag bli snabbast av oss.

Dom före mig var ju starkare idag, så var det bara. Får trösta mig med att placeringen ändå blev ganska så bra. Även om jag hade hängt med täten i backen så hade jag nog fått smisk i den spurten sen.

Resultat Zwift-SM, herrar.

Vill ni se loppet i efterhand så sände Martin Björgvik det här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar