2012-07-17

Kvällskarameller

Vi börjar med något surt, så vi får det ur världen: Fränk Schleck har brutit mot dopingreglerna.

Någon som verkligen inte har dopat sig är ju jag, jösses så tungt det gick på hemvägen idag. Eftersom pendlingen till jobbet gick i ett moderat tempo så tänkte jag banka skiten ur mig på hemvägen istället.
Peppen över att få starta i regn

Det var inget untz i benen idag, inget pangpang och diamantstoftet hade förvandlats till aska då mina ben brunnit på tidigare träningar. Gjorde ändå vad jag kunde för att få lite kvalité. När jag kommit halvvägs så slutade det nästan att regna, kom bara någon enstaka droppe och cykelbanan var plötsligt torr.

När jag kom till Falun så kom också finvädret, riktigt skönt att slippa det där blöta eländet även om jag givetvis var genomblöt.

Ta-daaa!

Så nu efter tre dagar med hårda pass +ANNAT så ska jag belöna mig med en vilodag imorgon. Det behövs verkligen. Ska sova mycket i natt också, kommer må som en prins redan imorgon!

Imorgon är det dags för Prins Fredrik Kessiakoff att dominera i bergen, ska bli så sjukt spännande att följa etappen. Eurosport bjuder på en lång och härlig intervju med Kessiakoff idag, läs den här. Fredrik var ju vänlig nog att besvara några av mina frågor inför alperna också, det inlägget kan ni läsa här

7 kommentarer:

 1. uppdatera mycket twitter så man kan få lite under morgondagen etapp :) då man jobbar till 18 ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni har väl TV på jobbet och appar i telefonerna? :)

   Radera
  2. de esant, men tv'n kan man inte stå å begla på, men luren kan man smyga med bakom datorskärmen och tweetsen ser man då en efter en :) sen e de ju också roligare med din synvinkel, :)

   Radera
  3. Kan ni inte bara göra en skylt "Stängt för touren" och hänga på dörren? Tour-appen är ju kanon annars om man vill ha ren fakta och inte mina förvirrade spekulationer. :)

   Radera
  4. bra idée där :D fattar folk inte det så kan dom dra åt *"#@!?&..
   Det e ju spekulationerna som e härliga. Fakta får man ju alltid

   Radera
 2. Man har ju inte hittat något dopingpreparat (ännu) i Franks prov. Man har ju bara hittat diuretika = vätskedrivande som kan användas för att maskera andra preparat. Tycker inte man ska gå ut med att någon är dopad innan man hittat ett dopingpreparat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väl talat. Jag har nu redigerat länktexten.

   Radera