Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-06-02

Cykelprylar till salu

Jag håller på att rensa lite i förråden och hittar därför lite smått och gott som jag inte använder. Har ju nyligen lagt in ett par små annonser men ska nu samla allt i ett enda inlägg som också länkas i högerspalten. Så ni hittar tillbaka. Eventuellt uppdaterar jag detta inlägg med mer prylar när jag grävt mig längre in i gömmorna. Men det ågerkommer jag givetvis med då. Säljer dessa prylar enbart till er kära läsare. Special deal only for you alltså. Detta får ni inte missa! Vid samtliga produkter står köparen för frakten, om inte annat anges. Är ni intresserade så når ni mig lättast på info@henrikoijer.com

Bilden är från 2010-08-28, efter Finnmarksturen.
Cykeln är fortsatt till salu, men nu utan tävlingshjulen som är sålda. Så vill ni ha en snabb hoj men har egna snabbhjul eller planer på att skaffa ett par snygghjul så blir detta perfekt för er.
Cykeln är av 2009 års modell och har använts parallellt med en tränings-MTB under 2009 och 2010. 

Ram: Rocky Mountain Vertex 70 
Komponenter: XTR 
Styre: Schmolke 
Styrstam: Tune 
Sadelstolpe: Tune 
Sadel: Selle Italia SLR  
Vevparti: Lightning Carbon. Custom 2-delat vevparti med låg Q-faktor (156), låg vikt och riktigt styvt (landsvägsvevparti från grunden).
Framklingor: TA Specialites 
Bromsar: Formula R1-Bromsar 
Gaffel: Fox RLC 
Flaskställ: TIME 

Cykeln fås givetvis med lillklinga och framväxelreglage. 22.000:- vill jag ha och då har ni en nästan helt komplett värstinghoj.


Crossdäck Dugast, helt nya. Ett par Typhoon Cotton (till vänster) 30 mm. Ordinarie pris är 1500:- till 1600:-/par, jag vill ha 1000:-/par.

Ett par nya och helt oanvända Hutchinson Bulldog 2.3 TS Air Light. Ge mig 400:- så har du ett par däck.

Bägge mina MTB-cyklar är egentligen också till salu, men där har jag inget pris ännu. Finns intresse så lämna ett bud. Med eller utan finhjul.

2 kommentarer:

  1. Tjej söker begagnad carbonracer exv. Scott CR1 eller liknande. Strl 52. Har du nåt schysst tips?

    SvaraRadera
  2. Jag har en Stevens SLC strl 52 stående årsmodell 08 helt ny. Den har shimano ultegra 10del Aksiumhjul den är blå/carbon i färgen. Den kostar 18500, så kan jag skicka den till samma pris inom landet. Cykeln väger 7,5kg. Om du nu inte hittat någon.

    Du kan kontakta mig på timo_oh@hotmail.com eller 0709 900 642.

    SvaraRadera