Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-05-15

Skön start på dagen

Även om kvart över sex inte är min favorittid på dagen, så kan det vara skönt att vara uppe först. Ebbah väckte mig idag. Skönt med bara ett barn på morgonen. Så man har tid för internet och tidningen också. Hann kolla igenom alla sidor jag ville kolla innan Emily vaknade.
Ronya är nu och lämnar Emily på skolan, Ebbah leker med en studsande boll och Filip tittar på TV/leker med tåg. Så jag klämmer in några rader här.

Har fått ett I-landsproblem på halsen. Det är nämligen så att minneskortet i kameran i princip är fullt. Alltså måste jag tömma det. Jag har rensat ut de flesta "skitbilder", men jag är en Spara. Visst, jag skulle kunna lägga bilderna i datorn och kommer så göra denna gång. Men det är bara en kortsiktig lösning. För jag vill inte fylla upp datorn. Och på datorn är inget säkert. Så jag måste väl skaffa mig en sådan däringa extern hårddisk. Helst en stor rackare också. För det kommer ju bli några fler foton i framtiden också..

Har fått tre stora fotojobb också. Man skulle nästan kunna kalla mig för proffsfotograf. Men okej, det är tre personer jag känner. Två som vill bli fotade med cykel och en som bara bett om foton på sin cykel...

1 kommentar:

  1. Jag har en 750 Gb extern rackare. Har kanske använt 500 Mb. Mycket kvar alltså. Om jag får använda dina fina hjul kan du få använda min fina hårddisk. Men å andra sidan behöver en extern hårddisk inte kosta så mycket, köp en vettja!

    SvaraRadera