Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-06-28

Snart dags för tävlingspremiär!


Hej och god morgon på dig! 

Det blev en helfin dag igår med Le Peloton innan jobbet, AW med lite avtackning från ledningsgruppen efter jobbet och kvällsbad med Frida när jag kom hem. 

På cyklingen så kände jag mig ändå lite starkare än vad jag trodde att jag skulle göra men jag körde gravel-cykel med gravel-däck vilket gjorde det tufft i en grupp med landsvägscyklar med landsvägsdäck. Superbra pass, ett härligt gäng att cykla med och jag kom hem nöjd. 



Så härligt att bli helt genomsvettig mellan 06 och 07 på morgonen. Det har varit sköna dagar med värme runt 30 grader på dagarna nu.


Jag har tränat fyra gånger denna vecka och ändå bara fått ihop knappt 4 timmars träning. Men lite träning är bättre än ingen träning tänker jag. Ett av passen var på Zwift, för 30:e veckan i rad. Jag har inte planerat för den streaken eller liksom tänkt på det men det blir väl ett pass Zwift i veckan helt enkelt. 


Fredag idag och snart blir det efterlängtad helg. Jag tänkte unna mig en vilodag idag och sedan blir det lite cykling lördag och söndag. 


Det blir en väldigt sen tävlingspremiär för mig men nu har jag tänkt att jag ska göra säsongspremiär på Mörksuggejakten. Det är en så himla fin tävling i Rättvik som också är så himla fint. Vad formen har att erbjuda återstår att se men det ska hur som helst bli roligt att tävla igen!


Ha en riktigt skön dag så hörs vi snart här igen, hoj! 

_____________ 
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden henrikoijer15! ger dig 15% rabatt hos www.tenson.se
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar