Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-07-06

Livstecken


Hej och god morgon på dig! 

Bilden ovan är från förra helgen, jag ska dock snart ut på cykling och får kanske nya bilder att lägga ut då. Det brukar ju bli en och en annan bild när jag är ute och cyklar. Och har så blivit i många, många, år nu. 



Sedan förra blogginlägget så har jag såklart hunnit träna en del. Både utomhus och inomhus. Både cyklandes och springandes. Jag tränar inte riktigt så mycket som jag borde eller innerst inne skulle vilja, men jag tränar och trivs. 


Jag har kollat på Tour de France (vilka häftiga lopp vi har fått se!), plockat jordgubbar i trädgården och ätit glass.

Frida och jag planterade det plommonträd som jag fick vid avtackningen på jobbet. Det har stått där en vecka nu och lever än! 

Jag har varit i Värmland några dagar. Njutit av livet, sprungit och vandrat. Jag tog med cykeln ner men det blev ingen cykling där denna gång. Fick ett par bra tips av läsaren Robert så jag vet var jag ska leta cykling och sällskap när det är dags. 

Imorgon är det Mörksuggejakten. Jag är inte anmäld och jag har inte till 100% bestämt mig för att köra än, men det blir nog så. Det tar 38 minuter att köra dit och det är en himla fin tävling. Det ska regna en hel del men jag har väl alltid sagt att jag gillar att tävla i regn så jag får bara stå för mitt ord helt enkelt. 

Ska du köra Mörksuggejakten och hur går det för dig med träningen i år? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar