Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-07-17

Sällskapet är det bästa kapet


Hej och god morgon på dig!

Denna träningsvecka har börjat på bästa vis med cykling både i måndags och igår. Utomhus på grushojen men på asfalt. I måndags så behövde jag en lugnare tur och det blev nästan sex mil en sketen måndagskväll efter jobbet. Igår så hade jag också tänkt köra något lättare men så slog det mig att det var Tisdagströskel. Tyvärr så insåg jag att jag inte skulle hinna till samlingen men så bestämde jag mig för att åka ut och möta upp gänget. Sagt och gjort. Det blev typ 55 km cykling med en del hårdkörning till benen stod rakt ut. En perfekt tisdagskväll och några välsmakande jordgubbar efteråt. 

Träningsmängden har inte blivit som jag önskat detta år. I december så tränade jag senast den mängd jag önskar och mars var den senaste månaden då jag nådde min godkänd-nivå. Men fasen, om jag skärper mig nu i slutet av juli så kan jag få ihop lite träningstid, nå månadens mål och göra en bra avslutning på 2024. Vi är bara halvvägs än. 

Allt är inte träningsmängd och goda resultat på tävlingsbanan, det här får vara ett sådant år där den delen står tillbaka. Jag klagar inte, det är mycket annat kul som händer och glada dagar. 


Ha det bäst så hörs vi snart igen!

_____________ 
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden henrikoijer15! ger dig 15% rabatt hos www.tenson.se
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar