Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-09-03

Onsdags-VM

Tja tja!

Det där gick ju.. sådär. Alltså jag kunde inte svänga idag. Det gick verkligen skitsakta i alla kurvor men det är ju BARA bra, för då har jag fortfarande en stor förbättringspotential. Jag lär köra med mindre tryck i däcken (kanske också tubdäck..?) och våga vurpa. Nu var jag lite för bekväm och ville inte testa gränserna. Minst två andra testade gränserna idag då både Louise Rundqvist och Martin Eriksson testade grusets kvalitet med blodvite som följd. Joakim Berggren hade av växelörat innan start och Stefan Carlsson punkterade ett tubdäck. En riktigt lyckad premiär med andra ord.

Om vi tar det lite mer från början så cyklade jag till jobbet i morse. Tänkte sticka därifrån senast klockan 17 men det finns så mycket att göra så klockan hann bli 17:10 innan jag rullade iväg. Bråttom bråttom alltså.
Hade turen att få lite snabbsällskap även idag så vi körde några växelförningar och sånt är ju så skoj.

Tack vare Eurosport Player så kunde jag se hur det gick i Vueltan idag på väg upp mot Olsbacka. Gött mos! 47:39 från jobbet i Borlänge till Lugnets Riksskidstadion, 31,2 i snitt och 152 i snittpuls.

Ett gott gäng innan första start.

Landslagsstjärnan Martin Eriksson kom hem från Kina klockan tre i natt men kunde dominera alla tre heat i alla fall. Foto: Joakim Berggren

Full jakt, kämparglöd och slakt. Foto: Joakim Berggren

Jag slet så gott jag kunde, men i första heatet var jag helt off. Foto: Joakim Berggren

Det kom blod till och med, det gjorde det. Det får vi nog sätta plåster på.

Det var inte bara tiderna som jag förbättrade för varje heat som gick, även placeringarna gick åt rätt håll med resultaten 8-3-2. Snittpulserna blev 162, 175 och 176. 

Här är min Garmindata från Onsdags-VM och hemcyklingen, vill ni se alla mina träningar så connecta med mig på Garmin Connect: http://connect.garmin.com/modern/profile/henrikoijer

1 kommentar: