Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-09-25

Pendling, hockey och Cykel-VM

Hej gullungar!

Här sitter jag och äter lite mellan pendling och SHL-hockey. Pendlingen till jobbet var en helt vanlig pendling men på hemvägen så tryckte jag på lite extra i alla fall. Kul det och benen börjar ju formas igen efter förfallet som sjukdomsvilan innebar.
Hempendlingen lite kortfattat:

Det ska bli kul med lite hockey live igen. Två favoritlag som möts dessutom och en match i matchen blir ju mellan bröderna Tobias Forsberg (Leksand) och Twitter-fenomenet Johan Forsberg (Luleå). Tyvärr inleds säsongen med att vi bryter en ny tradition. Barnen och jag började nämligen traditionen med att äta på Lager 157 inför Leksandsmatcherna i slutet på förra säsongen, men idag hinner vi inte med det. Det får bli nästa gång helt enkelt. Luleå leder SHL med fyra raka vinster och Leksand ligger sist med fyra raka förluster, men någon gång ska ju första vinsten komma!

Lite VM-snack då kanske? Jag är glad att Wiggins vann tempot och inte Tony Martin. Lite personlighet är ju aldrig fel.
Vi har kunnat läsa på Eurosport.se att landslagets Sara Olsson tvingats av lagledningen att resa hem till Sverige mellan loppen: http://www.eurosport.se/cykel/varldsmasterskap/2014/lagkamraten-skickas-hem-fran-vm-for-emma-johanssons-lugn-och-ro_sto4413466/story.shtml Någonstans på sociala medier har jag också läst att Emilia Fahlin sagt att hon för första någonsin inte hinner se VM-banan innan hon ska tävla. Vet inte om det stämmer, som jag har förstått det så åker de ner till Spanien idag och har alltså i kväll, imorgon och på lördag före loppet på sig att se banan. Även om man på lördagen kanske inte vill cykla hela varvet utan lägga energin på loppet istället. Men imorgon borde de ju hinna med ett varv eller två.

Glädjande nyheter idag också är att Norska Bergen blir VM-arrangör 2017. Norge fortsätter att imponera organisatoriskt när det kommer till cykelsport.

1 kommentar:

  1. Tydligen så ligger VM-lägret 10 mil ifrån banan. Så att lägga tid på 20 mil i bil dagen innan loppet är väl något de vill undvika kan jag tänka mig. Och några av tjejerna anlände först ikväll efter 12h restid idag. Hade väl kunnat planeras lite bättre kan man ju tycka... :/

    SvaraRadera