2017-02-04

Kom och kör vinterdistans med mig!


Hej!

Jag vet inte om/hur/när det cyklas distans i Falun nu för tiden, men jag gissar att det borde finnas fler än jag som vill cykla distans med sällskap. Så som vi brukade göra förr.

Så här kommer mitt förslag:
Samling: Stora Torget
Dag: Söndagar
Tid för avfärd: 09:00

Låter det som något för dig eller någon du känner? Kom då eller tipsa din vän. Jag kör med dubbdäck och MTB, men vad man har för cykel väljer man själv. Även om det kanske finns olika önskemål om längd på passen så kan vi väl ses tillsammans och dela upp oss efter ett tag? Det kan ju till exempel bli en grupp som vill köra tre timmar och en annan som hellre kör fem timmar. Då kan man starta tillsammans och dela upp oss efter ett tag.

För alla fikasugna så har Konditori Focus öppet mellan 11 och 16 på söndagar. Dom har dessutom blivit vana med cyklister nu efter alla besök från Le Peloton Falun.

3 kommentarer:

 1. Skippa dubbdäcken det förstör miljön bara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du om att du har länkat till en sida om bildäck? Det som är skadligt för miljön är när man kör med dubbar på bar-mark då det river upp partiklar.
   Dubbdäck på bil ökar rullmotståndet och där med krävs det mer energi, bränsle, vilket leder till marginellt mer utsläpp vilket är dåligt för miljön. Men varför det skulle vara farligt för miljön att CYKLA med dubb på is/snö finns det inget underlag för

   Radera