Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-04-12

Inte så bra, men kom runt...

Hej och hå...

Det är tydligen jättejobbigt att tävla i landsväg i elitklassen. Hade ganska så bedrövliga ben från start, krampade på varv 6 av 13 och kämpade och slet för att bara ta mig runt. Så här behöver jag inte ha det varje dag för då kan det bli en jobbig sommar. Det blåste en del idag och det fanns en liten men naggande god backe att slita i, snitthastigheten var låg, wattsifforna låga, pulsen hög och kroppen är helt slut. Känns lovande!

Resultat hittar ni här, men elitresultatet fungerar inte nu: http://www.jck.se/wp/?page_id=1066

Om ni har bilder från loppet så mejla gärna dom, henrikoijer@gmail.com.
Elna Dahlstrand fick med mig i ett filmklipp på Instagram i alla fall:


Och jag tog väl en bild på dagens snabbaste dam, Frida Knutsson. Hon kör första året i juniorklassen men vann väl över alla tjejer idag i en överlägsen spurt.

Hörde några sköna kommentarer idag...
Speakern intervjuade bästa damelit, Sara Olsson, efter målgång och första frågan var: "Hur kändes det att få stryk av en damjunior?" Klockrent!
Christofer Stevenson hamnade med Holländaren och Finnen från Cyclesport på slutet. Holländaren kom loss och finnen satte sig givetvis på hjul på Christofer. I intervjun efter loppet så berättade "Steve" om att "det blev jobbigt att ha en finne i röven på slutet av loppet". Också den klockren.
Falköpings Ove Nilsson under loppet:
"Du är junior va?"
Junioren: "Va!?"
Ove: "Jo, jag sa: du är junior va!?"
Junioren: "Ja, vad är det med det då?"
Ove: "Det märks!"

1 kommentar:

  1. Elitlänken lagad! Sorry för den missen, men uppkopplingen i Habo var inte den bästa. Nu ska alla funka och snart kommer en total-lista också.

    SvaraRadera