Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-03-28

Cykelprat i Östersund

Först och främst vill jag passa på att tacka Östersunds CK som gav mig förtroendet att få komma till deras årsmöte och prata cykel. Det var jättekul att få göra detta och hoppas att ni tyckte det var okej.
Efter lite funderande så bestämde jag mig för att sitta med på deras årsmöte som var precis före mitt prat och det ångrar jag inte. Alltid intressant att se hur det fungerar i andra föreningar. Fick med mig lite därifrån och kunde inte låta bli att skicka ett par passningar till ÖCK också. Det finns mycket för föreningar att lära från varandra.

Foto: Richard Lindberg

Mitt prat bestod av: Presentation av mig själv, Barn- och ungdomsträning, Elitlag landsväg, Cyclocross och Vinterträning. Mycket intressant kan sägas om detta men jag tror jag inte drog över min tänkta timme allt för mycket. Hur vida det gick bra eller ej får ni nog nästan fråga deltagarna om, men jag hade kul!

Även om det är långt till Östersund så blir det ändå fridfullt och skönt att åka. Jag älskar ju skog och skog finns det gott om i det här landet!

2 kommentarer:

  1. Oj vad härligt det såg ut på sista bilden med skog skog och åter skog så långt ögat når! Vad roligt att det går bra för dig med föreläsningarna. Vore kul att höra ifrån dig igen // Mia :)

    SvaraRadera
  2. Tack ska du ha för att du tog dig tid.

    SvaraRadera