Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-07-07

Cykelotur

Tänkte smyga in några stigar på hemvägen för att komma undan vägarna lite och smaka på tekniken en smula. Kollade upp några stigar jag aldrig åkt på förr med hjälp av Eniro och rullade iväg. Det blev till att vända, köra fel, gå lite med cykeln och upptäcka att en grusväg var nyplogad och vattnad. Men annars var det fint ibland också!









Det blev tydligen många (tre (3)) bilder på mig i spenaten, men ni gillar ju sådant där så det gör väl inget?

3 kommentarer:

  1. Peter Sjöberg8 juli 2011 kl. 08:59

    Nu blev jag nyfiken... Hur kan du se STIGAR på eniro. Jag letar alltid febrilt efter nya ställen att åka på men har inte hittat något bra verktyg som kan hälpa mig att hitta just stigar. Berätta mer!!

    SvaraRadera
  2. Funkar med Hitta.se också http://www.hitta.se/LargeMap.aspx Zooma in till nivå sju över området du vill utforska. Kartmaterialet har väl några år på nacken så allt är inte farbart och det har tillkommit en del nytt. Som du kanske förstår av inlägget så är stigar på eniro eller hitta.se ingen garanti för att det är bra stigar i verkligheten.

    SvaraRadera
  3. Hittade den här lilla skönheten som jag nu printar och tar med mig ut i skogen. Tänkte att den kan komma till nytta on herrn (liksom jag) ständigt är på jagt efter nya trevliga stigar att cykla på!
    http://www.opencyclemap.org/?zoom=14&lat=60.62834&lon=15.62221&layers=B0

    SvaraRadera