Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-27

Morgonstund

Emily är på skolan, och och jag cyklade dit tidigare i morse. Småbarnen har ätit och fått dagens outfits på sig. Ronya har åkt iväg på en massa ärenden idag så jag blir ensam med de små till runt tre i eftermiddag. Strax ska jag klämma ner en frukost också.

Igår hade bloggen 911 besökare. Det kändes rätt okej. Det går att se i statistiken att antalet besökare ökat nu i april. Fler som är intresserade av att läsa om cykel, helt klart. Min blogg slår lite olika rekord ett par gånger i veckan nu. Växer så det knakar, så att säga. Det går tydligt att se att lördagar är veckans sämsta dag när det gäller trafik på bloggen. Många av mina läsare är väl ute på tävlingar då gissar jag. På söndagar och måndagar skyndar ni dock in hit för att läsa allt trevligt jag har att skriva. Tog flera personliga bloggrekord igår, tar nog ännu fler idag om jag känner er läsare rätt. Men det gäller ju att ha bra flyt med länkningarna också, det hade jag nog igår.

Efter frukosten ska jag lotta ut fristarten till Kolmårdsbiken, har skrivit upp alla er som kommenterat och skickat e-post på små lappar. Filip får nog äran att dra ett namn. Han har ju lottat ut vinster förr på hemsidan. Hm. Kanske det då är Ebbahs tur idag, vi får se vem som är mest sugen på att dra en vinnare.

Jag har förresten några bilder från Falu 3-dagars, det är min halvsyster som bor längs Sundborn Kermis bansträckning som tog en del kort. Är det något ni vill se?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar