Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-06

Jag tror jag håller på att bli sjuk

Kände det egentligen redan igår, men ignorerade det. I morse var känslan än mer påtaglig. Men jag är inte sjuk. Inte än. Men irritation i näsa och hals talar för att jag snart insjuknar i en fruktansvärd förkylning. Av mina små barn att döma blir det några dagar med feber och flera liter snor.
Helvitti. Jag som, återigen, var lite på G. Men än är inte loppet kört. Jag är ju inte sjuk. Bara irriterad i luftvägarna. Med en god natts sömn(hahaha Ebbah är täppt i näsan, hostig och febrig, lycka till...) så kanske jag återhämtar mig en aning.
Övriga drastiska åtgärder som jag idag vidtagit för att förhindra sjukdom är:
Åt en Daimstrut
Åt 100 g Choklad
Drack en liter blåbärssoppa
Druckit honungsvatten
Ätit mat med vitlök

Det känns som om jag gjort allt i min makt. Möjligtvis att godisintaget har varit lite dåligt. Men jag har småätit lite av ungarnas och Ronyas godisgömmor också. Och kakor.. Så det ser bra ut på den fronten.
www.Tycksyndommig.nu

2 kommentarer:

  1. Stackarn, men en förkylning ska väl inte hindra din framfart på cykeln hoppas jag!?

    SvaraRadera
  2. Du får prova en gammal huskur som vi har gjort i vår familj i några generationer som brukar hjälpa för halsont och förkylning. Ta en hårdsockerbit droppa på 5 till 10 droppar vademecum. Sug på den tills sockerbiten har smält. Det blir som en halstablett med bra drag i.

    SvaraRadera