Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-02-22

När ett blogginlägg svävar iväg...

Ännu en bild från Israel. Sista etappen och jag kör med Lindas glasögon. Fotot är taget av Marc Gasch och bakom oss har vi amerikanerna Watts (bra cykelnamn ändå) och Tyler (grundaren av Bikerumor.com) . Minns ni januari 2011 då min skoterspårvideo var på förstasidan av Bikerumor?


Det var då det. Kul att få umgås lite med grundaren av Bikerumor och jag kunde inte låta bli att visa honom att jag en gång i tiden var med på hans sida.

Om ni vill se videon som spreds på Bikerumor så kan ni se den här:

Jösses så smalt styre jag hade på den tiden. Små hjul och sämre kamerakvalité var det också. Vill minnas att det var en GoPro 2 som jag fått av en cykeltidning som sponsrade mig. Fick några däck också, gratis prenumeration på tidningen och lite T-shirts. Att jag sedan aldrig fick dom pengar dom lovat mig och inte heller dom pengar dom skulle sponsra CX-Cupen med är ju sedan länge glömt...
Musiken i videon är från Sabaton och jag fick använda den i videon tack vare att det är ett faluband och jag har lirat innebandy med dåvarande trummisen i bandet.
Fredrik, Jens och Jonas körde cross och jag MTB. MTB var väl att föredra när snön inte riktigt höll ihop. Stackars Fredrik som var något kilo tyngre än oss övriga hade det tungt där och Jens minns det där passet med positiva känslor då det var Fredrik som fick lida för en gångs skull...

Jaha, det blev ju lite utsvävningar om forna tider det.

Det jag egentligen tänkte skriva var att Tour de France startar i Danmark 2021 vilket betyder hemmaplan för oss som bor deltid i Skåne! http://www.cyclingnews.com/news/2021-tour-de-france-to-start-in-copenhagen/ Kommer bli grymt!

En annan kul nyhet är att tävlingen Epic Israel, som Linda och jag körde 2017 ska visas på Eurosport i år. Eller ja, dom kommer visa årets upplaga givetvis och inte den vi körde 2017.

Ingen röd tråd i detta inlägg, mer som ett trassel av trådar. Idag är det fredag, fredagsmys och fredagsfys. Undrar om Linda gillar det begreppet...

Dags för jobb, hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar