Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-06-22

Tillbaka till Le Peloton

Hej och god morgon!

Vaknade 05.30 i morse, kastade i mig en lättare frukost, hoppade i cykeluniformen och kastade mig ut på min landsvägscykel. Torsdagar är ju Le Peloton Falun-dagar! Jag har ju dragits med en seglivad förkylning, testade utan framgång att cykla i helgen, körde en cykelutflykt med Linda i förrgår och då kändes det lite bättre även om det kanske inte heller var så mycket träning. Så idag blev första gången som jag testade kroppen på riktigt och det gick bra också!
Hade en tanke om att bara åka med och sitta i svansen på gruppen idag men ungefär samtidigt som jag slet av mig benvärmarna i farten strax innan starten på första fartsträckan så växte hornen ut. Med pigga ben hade jag sedan inga problem att gå med. Det blev en liten lucka i gruppen på slutet men jag täppte till den. Bra gjort kan jag konstatera så här i efterhand, då det innebar att jag tog ett KOM på STRAVA där.

Trodde att jag skulle ha pigga ben men kanske inte riktigt orka hela vägen idag men det gick fint. Ute på den andra fartsträckan, som dagen till ära hade en ny sträckning, så blev vi fem tappra varav två-tre av oss fick jobba lite extra. Det är ju alltid kul att kunna vara stark nog att jobba lite extra, samtidigt så kan ju det komma att bita en i rumpan lite senare. Då vi var väldigt många till start idag så blev vi många ut på fartsträckorna också, inte bra för snittwatten men bra för snittfarten. Kul med så många starka cyklister!

Tredje fartsträckan gick samma sträckning som den brukar göra. Nytt grus på slutet gjorde den rätt seg men enligt STRAVA så gick det ju fort ändå. Jag tog en långförning in på det långa grusavsnittet och sedan blev det lite kriga för att gå med. Ut från gruset så var vi tre och från dom lönndryga backarna så var vi bara två. Dom sista fem kilometerna blev lite sega med syramättade ben vilket kändes allra bäst sista kilometern eller så, där kom fartökningarna inte gratis. Precis så som det ska vara!

Tack alla inblandade för ett riktigt toppenpass!

Samlingsplatsen 06.00.

Första återsamlingen.

Ute på fartsträcka två.

Andra återsamlingen.

På väg till tredje fartsträckan.

Tredje och sista återsamlingen.

Hemtrampning via Slaggatan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar