Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-06-29

Äntligen helg!


Hej och god morgon min cykelvän!

Hoppas att du har det bra och att du vaknat utsövd och redo för en ny dag. Jag har fått sova över åtta timmar i alla fall, så jag är nöjd med det. Frida vaknade vid sju i morse men jag hade förberett mig genom att gå och lägga mig samtidigt som de äldre barnen igår. Så det blev ändå bra med sömn. Fick för övrigt avbryta arbetsdagen igår för vård av just Frida. Så det är en febrig liten tjej bredvid mig nu. I övrigt verkar hon vara i ganska gott skick!

Igår blev det en kladdkakemuffin och så hämtade vi Ebbah som varit på dagkollo på Hellmansö.

Bilden högst upp i inlägget är från torsdagmorgonens Le Peloton och det är Niclas Brus som fångat mig på bild.

Idag tänkte jag mig att köra ett väckningspass på min Wattbike. Ska bara väcka övriga familjemedlemmar först så att dagen startat för samtliga innan jag kör igång. Anledningen till väckningspasset är att det är Ränneslättsturen imorgon. Något jag sett fram emot ett tag nu och det känns riktigt bra att ha tränat fyra veckor i sträck utan att vara sjuk eller ha pollenproblem. Så nu hoppas jag kunna prestera bra också. Något som kan påverka prestationsförmågan imorgon är värmen, mot eftermiddagen ska det bli drygt trettio grader i Eksjö så det gäller att tänka sig för.
Här i Falun ska det bli 25-26 grader idag så det är mer hanterbart känns det som.
 Bild från Ränneslättsturen förra året, då gick det inte så bra för mig men Cykelkanalen tog denna fina bild.

Inför Ränneslättsturen så ligger jag nia i Långloppscupen vilket ju är väldigt bra. Men jag vet också med mig att jag är så högt upp i totalen för att vissa starka åkare inte har tagit poäng i samtliga lopp så här långt på säsongen. Men det är ju deras problem... I slutändan så räknas 6 av 8 deltävlingar och då krävs det lite mer för att landa topp 10 än vad jag presterat hittills i år. Samtidigt så är jag bättre än i fjol och när jag kör dåligt i år så är det ändå helt okej resultat som levereras, så jag tror lite på att jag kan ännu bättre. Bästa resultatet i år är en 17:e plats på Billingeracet (16:e i elit) och målet för morgondagen blir att toppa det. Nu kör vi!

Nu är det dags att plocka fram popcornen (ni har väl ätit frukost först?) för jag har skapat ännu en liten vlog för er. Denna gång lite från Skåne och ett pass med 5x30 sekunder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar