Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-03-17

Kväller

Faluån i eftermiddags

Jag vann väl hälsokontrollen på företagshälsan. Eller okej, nej. Jag ser ju knappt något, men att jag var halvblind har ju inte direkt varit någon hemlighet och det är väl så bra att de får något att klaga på när övriga värden är bra.

Nu ligger barnen i sina sängar, jag ska ta hand om köket och sedan ska jag gå ner i källaren för att göra lite nytta. Köra testcykel alltså. Cykliga saker idag har annars bestått i att registrera ett par nya medlemmar, några licensansökningar och att kalla till styrelsemöte.

På min Facebook-sida så frågade jag idag om mekställ. Om det fanns någon som hade tips på bra och prisvärda grejer. Jag är inte ute efter något proffsställ, men det vore ju väldigt praktiskt att inreda cykelrummet med något ställ så jag lättare kan jobba med cyklarna. Varje gång jag mekar så svär jag över avsaknad av mekställ. Jag fick i alla fall in en hel del bra tips på ställ och vilka funktioner som man kan tänkas vilja ha, ni kan se själva här: https://www.facebook.com/henrikoijer/posts/257180097798084?stream_ref=10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar