Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-06-13

Lång dag lider mot sitt slut

Även om rapporteringarna från Lida Loop lyser med sin frånvaro från landets cykelnyhetssidor så rapporteras det från cyklisterna själva att Team Kalas drog längsta strået med Darvell som segrare och Nilsson på tredjeplats. Ensam och stark hjälper inte alltid, vilket dagens tvåa Salomonsson fick erfara.

Själv har jag inte tränat sedan i tisdags. Vilket nu ger fem vilodagar i rad. Enligt egna regler gäller max två vilodagar i rad. Så ni förstår ju vem som skall straffas under de närmsta dagarna... Men det är ju tanken som räknas, och då har jag faktiskt tränat hela veckan lång. Också i kväll tänkte jag träna, men en lång dag och framför allt ett kvällsregn satte stopp för det. Men också inställda träningar är ju träningar. Med denna inställning till träning blir jag snart övertränad.

Huliganbarn vid nappträd. Bilden är från dagens 5.04 km långa cykeltur. Jag bad barnen se glada ut när jag skulle ta kort. Ett av mina barn behöver nog lite mer mediaträning.

Dagen började annars FÖRE KLOCKAN SJU i morse, så ni förstår nog att jag är trött nu. Härjungarna ( lärjungarna? ) och jag gick upp, gjorde det vanliga som att äta smör och byta blöjor och begav oss efter någon timmes lek ut på cykelturen. Dryga fem kilometer avverkade vi på 48 min effiktiv tid, ca: 70 min med pauser inräknat. Vi var hemma, lunchade och halvsov innan vi drog vidare till barnens farmor. Via lekparken i Kålgårn givetvis. Där bjöds vi på tårta ( bra för min bantning som ju redan går som på räls ) och trevligt sällskap. På väg hem gjorde vi ett stopp på Willys där jag fick prata med Robban, som jag krockade med i ca: 55 km/h i början av mitt liv som cyklist, samtidigt som fru och dotter handlade. Ungarna fick åka sådan där bil som man betalar 10 spänn för 30 sekunders åktur i, två gånger! Så de var givetvis mungipor uppåt när vi kom hem och stannade ute för lek och motboll [innebandyklubbor + fotboll]. Jag kollade lite på cykellopp på datorn och när det vankades middag hotade Ronya med att kasta de rester som inte blev uppätna. Så jag åt. Kvällen har spenderats vid datorn istället för cyklandes och detta firades med en medelstor bit av Ronyas härliga kaka/tårta  ( bra för min bantning som ju redan går som på räls ). 
Så. Det där var väl min dag i många ord och få bilder. På återhörande imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar