Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-08-10

Farthinder


Vad ser ni på bilden? Just det, ett fartsänkarknep. Om man inte vill att bilisterna skall åka så fort förbi ens hus så ställer man ut lämplig barnleksak på vägen. Bilisten ser en trehjuling, tänker att ett barn ställt den där, och att barnet när som helst springer ut i vägen för att hämta den igen. Alltså saktar bilisten in.
Fungerar bättre än 30-skyltar.

Inskolningen på dagis gick bra, för Ebbah. Filip hade en lite jobbigare start med mycket gråt innan han förstod att jag och Ebbah faktiskt skulle stanna där och leka också. Ebbah var lite ovanligt lugn. Det tar väl fart om en dag eller två. Filip kom snabbt in i gamla rutiner och båda gillade när de fick vara ute och leka. Ebbah har ju då chansen att springa "fritt" eftersom det finns staket, något som jag hindrar henne från när vi är här hemma. Springa fritt alltså...

Har nyss tränat. Körde sex stycken 30-sekundare. Eller den sista blev 36 sekunder, eftersom jag spurtade på en skylt som var onödigt långt bort. Ronya började jobba nu vid ett. Så efter inskolningen på dagis åt jag lite och bytte sedan om för träning. Blev totalt 45 minuter, ett varv runt Varpan med en liten avstickare. Inte så mycket till träning kan vissa kanske tycka, men tar man i som man ska i spurterna så känns det rejält efter bara någon enstaka spurt. Bendarr och spagettikropp. Det kändes ganska bra idag. Har gjort så nu i en vecka eller så. Som att jag höjt mig lite mot den tidigare delen av säsongen. På söndag får jag ett kvitto. Då är det Cykelvasan.

1 kommentar: