2017-11-14

Support inför 2018


Hej och god morgon från linje 153!

Började dagen med ett par skivor vörtbröd bakat på skånskt vis. Faktiskt en favorit bland vörtbröden. Gjorde sedan i ordning en matlåda innan jag tog cykeln till stan för vidare transport mot Borlänge och jobbet med etthundrafemtiotrean.

2018 närmar sig och det är väl dags att knyta ihop lite säckar inför nästa säsong. Falu CK har jag ju tävlat för i 20 år så jag känner väl inte något större behov av att byta klubb även om jag skulle få bättre ekonomiskt stöd på annat håll.
Det jag saknar jämfört med vad många som åker i team har är ju stötteapparaten runt en tävling. Främst då langning. Så jag har tänkt försöka köpa den tjänsten av någon eller några i år för att slippa krångla med det inför varje race och riskera att göra dåliga prestationer för att jag inte får i mig tillräckligt.
Även på sponsorfronten är det dags att knyta ihop säcken. Så är ni sugna på ett samarbete så är det hög tid att höra av sig.
Av trogna läsare så har jag då och då fått frågan om det går att stötta mig på något vis. Bloggen är ju gratis och kommer troligtvis alltid att vara det, så någon prenumerationstjänst är inte aktuell. Skulle man ändå vilja stötta bloggandet eller cyklandet på något vis så finns nu mitt swishnummer uppe i högra hörnet på bloggen.

Nu är det dags att jobba, hoppas att ni har en fantastisk morgon. Här hade vi minus sju i morse, dags att fixa Öijer arena..?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar