2016-11-18

Snart klara med dag 1

Hej vänner!

Sitter nu lite kort på hotellrummet innan vi ska ta oss till en restaurang för lite middag. Dagen har bestått av flyg, väntan på flygplats och så taxi till Sven Nys Cycling Center. Där har vi visats runt både utomhus och inomhus innan vi fick cykla lite också. Det blev några varv på den permanenta CX-banan där som används till Grote Prijs Sven Nys den första januari. Jag lyckades smyga in 23 minuters hårdkörning också så jag har lyckats få till lite träning.

Efter att vi hade cyklat och duschat så kom Sven själv förbi och vi fick chansen att ställa frågor och ta lite bilder. Väldigt proffsig, trevlig och ärlig man det där. Han kom precis i tid, sa precis vad han tyckte och stannade kvar lite längre än vad som var avtalat.

När Sven hade åkt så packade vi in oss i en minibuss och transporterade oss till ett par timmar till Oudenaarde som blir vår bas till söndag.

Jag har en del bilder och lite annat att berätta om givetvis, men det får bli senare. Nu ska jag vara i lobbyn om 4 minuter. Vi hörs, hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar