2012-05-01

Reklaminlägg

Fick en kommentar i mitt inlägg om Lidingöloppet MTB som antydde att jag var köpt av Lidingöloppet och att det var ett enda långt reklaminlägg. Brukar skaka av mig den lilla skit som ramlar in i kommentarsfälten på denna blogg (även om det är på tok för få kommentarer, skärpning där!) men den där ville jag besvara. Ni ska inte behöva oroa er för att jag är "köpt" av någon när jag skriver ett inlägg, har aldrig sålt några inlägg utan bara skrivit positivt om saker som jag själv gillat. Har fått så otroligt många "erbjudanden" om köpta inlägg där jag erbjudits upp till 2000:- för att skriva ett inlägg om något och länka till deras produkt. Bloggtävlingar blir ju reklam, men där är det ju rätt uppenbart och det är ju något som förhoppningsvis just DU tjänar något på.
I övrigt behöver ni alltså inte oroa er. Att jag samarbetar med Bianchi och Sony Mobile gör ju att jag troligtvis inte kommer såga några av deras produkter vid fotknölarna, men det får ni leva med och jag tycker inte att sågningar av deras produkter behövs (vill ju självklart inte använda saker som är skit...). Jag är ärlig med det jag skriver här och hoppas att ni också skall kunna känna det och lita på mig. Ändå. Saker som bör hyllas ska hyllas och jag kanske har varit dålig på hyllningar. Så här kommer två hyllningar, helt utan några baktankar eller ekonomiska bidrag:
Köpte denna bärbara minigrill idag på ICA Maxi. Kostar som fem engångsgrillar (149:-), finns i två storlekar (26 cm och 29 cm omkrets) och fyra färger. Enligt deras hemsida finns denna på bild (som jag köpte idag), vit och svart. På ICA Maxi i Falun såg jag dock en limegrön grill också. Se till att ni får med er en 29:a hem och inte en 26:a.
Perfekt att ha till grillkvällarna på stranden eller vart ni nu vill grilla. Engångsgrillar är skit, skräp och ett enda stort elände. Dessutom överjävliga att sopsortera. En miljökatastrof som man knappt kan grilla korv på helt enkelt. Med denna grill är ni mobila i ert grillande och samtidigt får ni en riktig grill som även klarar av tjocka köttbitar. "Ladda" grillen hemma och bär hem den när ni är klara. Kan väl inte bli mycket bättre än så? Jag tyckte denna var kanon, köp!
Finns givetvis i andra storlekar och prisnivåer i andra butiker också, någon läsare kanske har bästa tipset på bärbara grillar? En hink och ett galler är kanske allt man behöver?

Nästa tips är cykelrelaterat. Köpte nämligen två däck förra sensommaren/hösten till min cykelcross och glömde snabbt bort vad det var för däck jag cyklade på egentligen. Nu i vår så funderade jag lite på vad det var för däck som jag egentligen rullade på eftersom jag tyckte hållbarheten och funktionen på det ena däcket var så bra. Det var ett Racing Ralph från tillverkaren Schwalbe. Jag har en snikvariant med rek. pris 355:-, finns också i finvariant för 595:- eller tubdäck för 950:- för er som gillar lyx. För 355:- får ni dock ett däck som är jättebra för träning (eller pendling!) med cykelcross, håller länge och har bra grepp.
Garage24 förser er återförsäljare med dessa sulor, köp!

17 kommentarer:

 1. Under de år jag följt din blogg har jag aldrig fått känslan av att något inlägg skulle varit sålt till högstbjudande. Skit i trollen, var personlig och fortsätt hylla det du gillar.

  SvaraRadera
 2. Jag har också fått lite skumma erbjudanden av varierande seriösitet. Jag gör precis som du och skriver bara sånt jag själv vill, ostyrd av relationer eller kontrakt. Skulle aldrig ha en samarbetspartner/sponsor om jag egentligen inte skulle kunna tänka mig betala fullpris för grejerna.

  Jag har även fått påståenden om att vara köpt ett par gånger och då om otippade inlägg och ämnen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som bloggkung får du nog vänja dig vid att det trillar in en hel del skumma erbjudanden.. :)

   Radera
 3. Oh, bra pris på grillen. IKEA har iaf haft en sådan innan men dyrare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra pris på bra grejer, kan inte bli mycket bättre.

   Radera
 4. Köpte en likadan grill igår, ska prova den ikväll. Hoppas den är bra! :)

  SvaraRadera
 5. MEN HERREGUD! DU ÄR JU KÖPT AV ICA!!!

  =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske inte är läge att berätta att ICA Maxi är en av Falu CK:s stora sponsorer?

   Radera
 6. Clas Ohlson har en svart liknande grill, liiite större (36cm dia) för 199 kr (just nu) ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som om du är "köpt" av Clas Ohlson... ;)

   Radera
 7. Så köpt :-). "Folk" är fan inte kloka - hur orkar man? Du gör det bra Henrik. En inspirerade blogg, fina bilder... även om jag inte fattar hur du får ihop vardagen. Kör på.

  SvaraRadera
 8. +1 på Racing Ralph däcken, har själv pendlat på ett bak i vinter istället för dubbdäck och det funkade bra i Stockholm med ett dubbat fram och RR bak. Jag är inte heller köpt men till salu om någon vill köpa mig och förse mig med coola prylar ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. ALLT går att köpas för pengar.

   Radera
 9. Hej skulle vilja tipsa om en rolig bloggtävling, där vinsten är 500 kr i upplevelser från upplevelser.com

  Gå in på http://www.popspel.se/contest.html för mer inofmation och deltagande i tävlingen!

  SvaraRadera