2017-04-15

Skövde dag 2

Hej och god kväll!

Nu har vi kommit tillbaka till Falun igen efter ännu en härlig dag i livet. Ni har väl redan läst om dag 1 i Skövde? Idag körde vi alltså dag 2 och redan när jag kom ut på parkeringen så var dagen fulländad. Där stod nämligen Larz Kristerz turnébuss uppställd och fin.

Lite småkallt i Skövde, även om temperaturen var hela tre grader senare under dagen.

Upplägget idag blev att vi först körde andraslingan gemensamt och sedan så stack jag iväg och brände av förstaslingan på egen hand. Linda älskar stigarna på andraslingan så där hade vi det riktigt trevligt. När jag körde själv så matade jag på lite extra och höll 80% av max under dom 90 minuter som slingan tog. Då hade jag inte kört startbacken dock och kanske någon krok inne på målområdet. Men bra fart mest hela tiden och jag trivs verkligen bra på cykeln, har bra flyt i skogen redan nu i april. Dom lätta hjulen gör ju också att cykeln nästan accelererar av sig själv.
Tryckte på i Öglunda-backen också, den ligger ju ungefär 27 kilometer in i loppet men nu kom den efter 64 kilometer så det var med lite småkrokiga ben som jag försökte hålla tryck i backen. Ändå rätt bra känsla!
Här kommer vitsipporna vara i full blom om en knapp månad när Billingeracet körs.

Även cyklar behöver vila ibland.

Lite avverkning har påverkat Ryd-slingan. Jag trodde att det skulle vara mycket mer, men jag märkte inte av det speciellt mycket faktiskt.

Linda i Strupen, sista backen på Billingeracet.

När jag sedan hade hetscyklat andraslingan så väntade Linda med bulle åt mig, det är väl kärlek det?!

Nu ska vi snart hänga lite tvätt och redan imorgon bitti så cyklar vi igen. Det är några som ska ut 8:30 och frågade om vi skulle hänga på, så det gör vi med största sannolikhet.

Tack, Skövde, för denna helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar