Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-05-12

Välfylld vecka och gravel-tur!


Hej och god morgon!

Söndag morgon och jag har stoppat i mig ett par kanelbullar som jag bakade igår kväll. Solen skiner och det ska bli över 20 grader varmt idag. Ibland är det lätt att njuta. 

Bilderna ovan är från gårdagens pass med Mattias, Andreas, Sebastian och Hans. Vill ni se ännu fler bilder så har jag publicerat 10 stycken på Instagram, kika in här: https://www.instagram.com/henrikoijer/p/C62z0o6Ivke/?img_index=1 

I vanlig ordning när jag hänger med på dessa gravel-rundor så blir det något nytt. Jag tror inte att jag förut har cyklat på någon av ställena på bilderna ovan. Igår var inte mina ben dom bästa, eller om det var kroppen som trilskades lite. Det kändes främst i början för jag tyckte mig ändå klara uthålligheten bra så att jag blev relativt bättre allt eftersom passet fortlöpte. Det gör dock inget när man får ha härliga dagar som gårdagen med solsken och vårvärme i ett vackert landskap i gott sällskap.

Tre och en halv timme cykling blev det och vad säger ni om den där bilen i första bilden då? Så himla fin! 

Även Mattias tog några bilder, där jag fastnade:


Gårdagens runda:

Även när jag inte har jobbat eller tränat så har jag haft mycket för mig denna vecka så den har verkligen gått fort. Kul ändå när det händer så mycket och jag får så många fina stunder. 

Jag har en lång Att göra-lista här hemma, Filip spelar innebandy-cup och jag ska tävla i källaren idag. Så det är dags att rulla igång dagen på allvar.

Jag hoppas att du har en bra söndag och att du får njuta av något fint idag. Ha det bäst! 


_____________ 
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden henrikoijer15! ger dig 15% rabatt hos www.tenson.se
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar