Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-05-02

Fem härliga dagar


Hej och god morgon på dig!

Det har inte blivit så mycket cykling som jag hade hoppats på under dessa fem lediga dagar. Tyvärr så inledde jag nämligen veckan med feber. 


Men penséerna har ställts ut. Tomaterna, solrosorna och nu även gurkorna växer och frodas. Vi har ätit mat ute för första gången i år och vi har firat Valborgsmässoafton här på Gullnäsgården. Igår så krattade jag gården, det tog sin lilla tid kan jag säga. Jag har 3000+ kvm tomt, nu är visserligen en del skog som jag inte behöver kratta men till hösten så önskar jag nog mig en lövblås i höstpresent.  Jag har nämligen både ek, björk och äppelträd på gården. Speciellt eken ger väldigt många, stora och tunga löv.

Valborsmässoafton med majbrasa på Gullnäsgården. 

Jag blev "inspirerad" till att köpa köttätande växter så jag stal idén rakt av och har nu dessa små växtmonster i min ägo. Delade en video på Instagram-stories där man fick se hur växten högg tag i en död geting som jag kastade in i gapet. Förväntar mig inte ett flugfritt hem men en kul grej och vem ville inte ha köttätande växter som barn?! 

Nu är jag inget barn längre, men varför inte göra sådant som är kul och annorlunda? 

Ingen cykling alls sedan i söndags och så sent som igår hade jag förhöjd kroppstemperatur. Men kände mig ändå pigg och frisk igår så det var en härlig dag i trädgården och ute på promenad. Solen tog på min bleka, pigmentslösa, hy... Att jag aldrig lär mig. Nåväl, kände mig bra igår och siktar därmed på jobb idag. 

Fem dagar helg var supertrevligt men tiden gick också väldigt fort och febern tog en del kraft. Men redan nästa vecka väntar en ny långhelg då jag tagit ledigt på klämdagen fredag så jag får fyra dagar för mig själv. Siktar på att vara frisk och cykla mycket! 


Ha det så skönt i solen och värmen så hörs vi här inom kort! 

_____________ 
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden henrikoijer15! ger dig 15% rabatt hos www.tenson.se
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar