Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-05-22

Tänk vad lite cykling kan göra

Så här nöjd såg jag ut igår när jag skulle cykla hem från jobbet.

Hej och god morgon cykelvänner!

Igår hade jag lite av en rövdag, men så skönt det då var att få lufta huvudet med hjälp av cykeln en sväng efter jobbet. Jag tog Runnleden hem för omväxlings skull och sedan så körde jag upp till Lugnet en vända där jag körde startbacken för Långa Lugnet och sedan Gamla Mormor ner igen. Det blev ungefär en och en halv timme och precis vad jag behövde. Tänk att det kan vara så härligt med frisk luft!?

På väg mot Ornäs.

En liten varning till er Le Peloton-cyklister som kör på torsdag: Mellan Ornäs och Kyna så lagade man sprickor igår. Så fläckvis är det en hel del grus på vägen.

Här är det lätt att ta kort, en mycket vacker del av Falun om ni frågar mig.

Åker man längs banvallen mellan Kyna och Källviken så ser man dessa troll om man håller ögonen öppna. Vet inte hur många det finns, men många är dom. Ett hundratal?

Igår var det tydligen Vårruset så jag fick köra lite omvägar för att ta mig fram till Lugnet. Vårruset hette förr Tjejruset och är en fem kilometer lång löptävling där det igår deltog 1400 tjejer.

Jag körde Långa Lugets inledande bit uppför Mördarbacken och sedan ner till asfalten i korsningen till hopptornen. Där åkte jag upp mot Hopptornen igen och körde Gamla Mormor ner, se bild ovan. Den stigen åker man i slutet av första slingan och nedre delen åker man också i slutet av tredje slingan.

Riksskidstadion.

Ja, nä. Det var härligt att cykla och nu ska jag göra det igen. Cykla alltså. Ska till jobbet och kommer att jobba ca: 8:30 till 21 idag. Så jag vet vad jag har att göra. Bäst att rulla iväg nu så jag inte blir jättesen dit.

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar