2018-05-14

Det kommer...

Hej och god morgon!

Sitter här och har precis fått i mig frukosten, trött och seg idag. Känner väl kanske av några intensiva dagar med mycket cyklande gissar jag. Men det är bara att ladda om för en ny, härlig, sommardag.

I eftermiddag/kväll så tänkte jag klippa ihop en vlog från Billingeracet och även en video som visar hela tävlingen, tänkte jag. Vi får väl se hur det blir och vad jag hinner med. Kommer nog bli intressant ändå.

Såhär såg det ut när Emil Lindgren stod och blåste luft i en slang efter att ha punkterat på banvallen i lördags.

Jag var ju inte jättenöjd med min egna insats där i Skövde. Men, jag var ändå 19:e trots kass känsla, det kan ju lova gott inför framtida lopp det om det liksom var en form av lägre nivå. Nu kan man ju inte ta bort folk från resultatlistor, men jag hade också fem norskar före mig, så jag var 14:e svensk.
Förra året i Långloppscupen så hade jag två 19:e platser, tre lopp som var bättre och tre lopp som var sämre än 19:e. Så i fjol var det någon slags medelnivå. Så, jag fortsätter att hopps och tro på bättre resultat framöver och att jag på så vis kan förbättra mig från i fjol i totalen.

Ny chans som sagt redan den 27:e maj då Långa Lugnet körs, har du anmält dig än?

Nu lär jag åka till jobbet, vi hörs igen i kväll!

1 kommentar:

  1. Tummen upp för fler racefilmer! Tycker dock filmen från Lidingöloppet hade något sämre bildkvalitet än vanligt. Är det något med redigeringen?

    SvaraRadera