2018-05-03

Tömningspass och 83 dagar utan godis!


Hej och god morgon cykelvänner!

Torsdag idag, helt sjukt så fort en vecka kan gå ändå. Idag kör jag stenhårt på vilodag, hade lite funderingar fram till igår eftermiddag på att eventuellt köra Le Peloton i morse. Men jag hade så mycket annat att göra så Le Peloton fick stryka på foten denna gång. Igår körde jag, helt enligt plan, ett tömningspass. Det blev bara 76 minuter långt men det var ju på Monarken och det var hårt, så det funkade rätt bra ändå. Det blev ett Zwift-race på 44 minuter med 322 watt i snitt, sedan trampade jag ur benen lite och startade i ett andra race. Men där någonstans så tog benen slut och jag stängde av. Gott pass, tom kropp!

Hela passet finns här för den som vill se: https://connect.garmin.com/modern/activity/2669299150

Tömningspass igår, vilodag idag och väckningspass imorgon inför Lidingöloppet MTB på lördag. Kommer bli kanon det här. Nu när jag har tömt kroppen så ska jag fylla upp den igen, dessutom så ska jag idag äta godis för första gången på 83 dagar! Jag bestämde mig i samband med Filips födelsedag att jag skulle låta bli godiset tills det var säsong och det har jag gjort. Men nu ska det bli gött att slippa tacka nej till sötsakerna. Förhoppningsvis så spårar det här godisätandet inte ur totalt, men jag kan inte garantera något...

Utöver vilodag, pannkaksdag, godisdag och allt det där så är det ju också ridtorsdag idag. Så kvällen är mer eller mindre räddad. Först jobb, sedan ridning, sedan pannkakor och i kväll så lär jag packa inför racet också. Mycket som ska med denna gång. Denna husvagnspremiärgång!

Nej, dags att rulla vidare i livet. Vi hörs!


Om du vill prenumerera på min YouTube-kanal så skulle jag bli jätteglad och du gör det enklast genom att klicka här.

2 kommentarer:

  1. Har du kört nån "taper" under några dagar innan tömningspass eller kör träning som vanligt fram till dess? Och så töm-vila-väck-race?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har kört på som vanligt. Efter Lidingöloppet så blir det dock lite lugnare inför Billingeracet för att vara lite extra pigg där.

      Radera