2018-05-11

Det har regnat i Skövde


Hej och god morgon från en regnvåt parkering i Skövde!

Här har vi precis fått i oss frukost och pratat lite med Emelie som är vänlig nog att kasta en flaska till både mig och Linda under loppet imorgon. Den röda bilen tillhör Adventure-Linus, den bilen har han byggt om inuti så han har cykelställ och en nedfällbar säng. En riktig cykeläventyrsbil med andra ord! Kolla in hans Youtube-kanal om ni vill. Där kommer nog lite rörligt material även från Billingeracet då han är flitig med filmandet.

Här har det regnat. Ganska mycket också. Mer regn ska det också bli så det kan bli festligt imorgon. Kanske inget regn under tävlingen dock. Trots regnet så har jag sovit ganska bra. Vi har haft en morgonpigg arbetare i en hjullastare här som har skrapat lite med skopan i marken men det gick ju att somna om...

Idag har vi väckningspass, spel och inomhusaktiviteter på agendan. Åtminstone om det ska blir regn igen sen. Förhoppningsvis hinner jag köra väckningspasset när det är uppehåll .

Vi rullar igång dagen här så hörs vi igen lite senare!

1 kommentar:

  1. Vad tror du om däckval? Jag körde Racing Ralph fram och Thunder Burt bak förra året och det funkade kanon men då var det ju snustorrt. Behövs det mer grovmönstrat i år nu när det har regnat en del eller vad tror du?

    SvaraRadera