2016-12-29

Cyclocross live från Loenhout och nytt svenskt cykellag

Hej och god dag!

Idag kan ni se cross live. Det är Azencross som också är den sjunde deltävlingen av DVV Trofee som TREK livesänder (alternativ länk till live-stream) Damelit startar 13:45 och herreliten startar 15:00.  U23-klassen sänder dom inte men där hittar vi svenska mästaren David Eriksson och Henrik Jansson. Svenskar vi kan hoppas på att se i bild är Ida Jansson i damelitklassen och Martin Eriksson i herrelitklassen. Denna kvartett är nämligen nere och gör Belgien osäkert under jul- och nyårshelgen.
(edit: Åsa Erlandsson och Saga Molin är också med)

Trion pojkar i den kvartetten belgienresenärer har nu i dagarna offentliggjort ett nytt projekt. Dom har nämligen startat sveriges första cyclocross-lag; Art-V Cycling. In och följ deras cross-satsning via deras Instagram-konto, dom första dagarna har i alla fall levererat fina och stämningsfulla bilder:
Henrik Jansson, David Eriksson och Martin Eriksson. Foto: Art-V Cycling @Instagram.

Svenska mästar'n David Eriksson verkar åka på Cannondale SuperX Team och Henke och Martin åker Cannondale SuperX Force. Det som skiljer cyklarna åt är väl hjul, styre, sadel och sådana där detaljer. Ramen och komponenterna i övrigt verkar vara rätt lika.
Med tanke på hjulen från tyska Tune så gissar jag att detta är Martins cykel.

1 kommentar:

  1. Jag får ju aldrig den där streamen från Trek att fungera :(

    SvaraRadera