Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2016-12-05

Om femton sekunder så är det bara en minut kvar tills det bara är en minut kvar...

Hej och godmorgon!

Japp, jag har kört fyror. Eller fyra gånger fyra om man så vill. Inte idag, men igår kväll. Med tre minuters vila för den som undrar. Fast ja, mellan intervall ett och två blev det betydligt längre vila än så. Men fyra gånger fyra körde jag. Fast ja, egentligen så startade jag ju först den andra fyran en gång och sedan så startade jag om den. Så det blev 21 bonussekunder också. Så det blev en gånger fyra plus 21 sekunder plus tre gånger fyra om vi ska vara noga.

Kolla, en fotoapp-app-app-app...

One down, three to go!

Om femton sekunder så är det bara en minut kvar tills det bara är en minut kvar...

Jag har ju skrivit ett par gånger om att jag är i dålig form och då kanske en del av er tänker att "jaja, han är ju en sådan där bloggare som bara vill ha uppmärksamhet och sympatier...". Men det här är inte något rop efter sympatier, jag är i dålig form och det är fakta. Eftersom denna blogg fungerar lite som min träningsdagbok också så dokumenterar jag även dåliga saker. Ledsen om jag gör er feelgood-bloggläsare besvikna nu. Men jag är kass. Eller ja, allt är ju relativt men jämfört med mig själv så är jag väldigt klen. Som igår. Jag körde 4x4 min på 330 Monarkwatt när mitt personbästa är 392 Monarkwatt. Skapligt långt ifrån någon toppform alltså.
Nu kan man ju inte ta personbästa varje gång, men en stabil nivå över 360 watt brukar jag då kunna hålla. Så jag har en bit upp bara till min stabila nivå. Sedan ska jag ta ett skutt upp till en bra nivå också. Tur att vintern är lång och att jag har börjat ta mina första stapplande steg mot säsongen 2017.

I eftermiddag/kväll så ska jag cykla lite i Borlänge. Vart, när och hur cyklar man i Borlänge? Finns det något pass jag kan haka på? Går det att köra backintervaller i Romme? Är det någon som har ett bra tips på en runda som är ungefär 2-3½ timme lång? Jag kan cykla ungefär mellan 16 och 19:30. Men troligtvis blir det typ mellan 17:30 och 19:30.
Har ni några tips?

1 kommentar:

  1. Har du kört nåt vid Gustafsfältet? Det är mitt favoritställe. Snabba packade singletracks som går som i ett spindelnät. Därifrån till Dammsjön går det en snabb rolig singletrack som binder ihop alla stigar som finns vid sjön. Emil Lindgren och Matthias Wengelin lär ju känna till det stället rätt bra.
    https://www.strava.com/activities/741309872

    SvaraRadera