Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-03-30

Träningsdata

Så här såg dagens höjdprofil och pulskurva ut. Tillsammans med lite siffror som efterfrågad sträcka, snitthastighet och annat som pulsklockan tillsammans med programmet i datorn plockat fram. Turen var den ganska klassiska Bjursås-Sågmyra-Rexbo-Smedsbo-Falunturen. Populär bland de som inte vill cykla så långt och njuta av en lång backe. Vill du se/läsa mer om den smaskiga backen så har jag ansträngt mig här på min gamla hemsida. På hemsidan har jag dock bara med den första delen av backen som är asfalterad. Räknar man från foten på backen upp till högsta punkten så mäter den 3.4 km, stiger 160 höjdmeter och har snittlutning på 4.7%.

2 kommentarer:

  1. Skulle gärna vilja se en bild på din vintercykel, visst att du är motionär men när en snittpuls på 86% inte ger dig mer än 27km/h i snitt så måste det gå tungt ;-) Det här kommer jag säkert få äta upp i sommar....

    SvaraRadera
  2. Jag åkte på min Vertex 50. Med dubbdäck fram och plastskärmar. Allt är ju den där backens fel. Annars hade jag givetvis snittat 35 ungefär. ;)

    SvaraRadera