2016-09-21

Ny dag, nya möjligheter


Hej, onsdag!

Här är dagen i full gång och barnen ska snart till sina skolor. För egen del blir det ett något lugnare tempo till jobbet då jag ska med Frida till tandläkaren först. Hon ramlade för ett tag sedan och slog i munnen så en tand blev lite lös. Vi ska nu dit igen och se så att den sitter fast.

Ikväll kan det bli lite cykling faktiskt. Kanske kan bli premiär på Onsdags-VM, men med MTB då eftersom jag inte har någon cross som står redo. Behöver ju få lite fart i buggarna inför helgens tävling och Hackmora-helgen.
Alltså jag skriver ju varje år att ni måste komma till Sågmyra för att köra Hackmora MTB-uphill och Hackmora bergslopp (löpning). Det är billigt (120 för cykel, 100 för löpning), det är roligt, det är fantastiskt jobbigt och tävlingarna är välorganiserade av en förening som verkligen bryr sig. Lovar att ni kommer få en himla fin upplevelse. Ja, och mjölksyra då. Om livspusslet tillåter så kör jag nog både cykeltävlingen på lördagen och löptävlingen på söndagen. 1:a och 2:a oktober. Ses vi där?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar