2018-05-05

Jag blev 8:a på Lidingöloppet MTB!

Hej och god kväll, cykelvänner!

Nu är vi tillbaka i husvagnen igen efter att ha varit in en sväng till storsta'n.

Lidingöloppet loppet gick så bra som jag bara hade kunnat hoppas på, som rubriken säger så blev jag åtta! Jag ville ju förbättra mig från i fjol då jag blev 18:e och det lyckades jag verkligen med.

Kändes inte direkt strålande i inledningen av loppet men jag hamnade i en bra grupp med några starka och dragvilliga cyklister. Ju längre loppet gick desto bättre kändes det. På slutet kördes det dock rätt hårt på olika håll och jag fick slita rätt rejält.

Hur allt gick till kan ni kanske få se på Youtube senare. Det slutade med en spurt om placering 7-13 och jag fick precis stryk av Isak Nordin och blev därmed åtta.

Gott så och jag är givetvis jättenöjd! Här hittar ni resultat från Lidingöloppet MTB. Om ni vet vart det finns bilder från loppet så får ni gärna tipsa mig!

Efter att jag gått i mål så hängde jag i målområdet och fick ta emot Linda som just då var lite upprörd över hur herrcyklister agerar. Även Hanna Bergman som blev tvåa idag hade ett och ett annat att berätta på ämnet. Efter en stund så verkade ändå Linda nöjd med dagen och vi ser nu fram emot Billingeracet nästa vecka!

Pizza efteråt, det tyckte jag att jag var värd!


11 kommentarer:

 1. Grymt kört, grattis!

  SvaraRadera
 2. Grattis till en gedigen kämpainsats. Bra ben, lungor, hjärta, hjärna och pannben!

  SvaraRadera
 3. Å äntligen 1000+ prenumeranter på tuben! Stort grattis!

  SvaraRadera
 4. Tips på bilder: cykelkanalen.se har lagt upp bilder precis.

  SvaraRadera
 5. Nöjd kille och då är man värd en Pizza!

  SvaraRadera