2017-04-26

Kvällspromenix

Hej och god kväll!

Sitter här och är mellan barnens läggdags och ett monarkpass. Ska bli så himla roligt (inte). Jobbade som vanligt idag, kom hem och lagade mat, lekte lite och tog sedan en kvällspromenad med småtjejerna.
Min middag. Barnen åt av maten jag lagade, pasta med köttfärssås. Jag gjorde också fem matlådor till mig själv, så jag ska överleva på jobbet ett tag framöver.

Tussilago har vi haft ett tag nu, men idag var fösta gången i år som vi plockade några. Tidigare har jag i flera års tid alltid plockat hem dom första tussilagona som jag sett, men nu blev det inte så. Har ändå ett gäng som lyser upp köksbordet nu i alla fall.

Om man går in i skogen bakom vårat hus så kommer man till en liten myr. Det är väl häftigt, eller? Jag skulle kunna tänka mig att jag kan ta några fina bilder där kanske, men vad gör man annars vid en myr? Har ni några tips?

Nu är det dags för monarken efter två dagars vila, borde ha pigga ben i alla fall men huvudet är trött. Måste sätta lite fart med träningen nu så det inte blir för sent, imorgon ska jag upp och iväg ganska tidigt på morgonen pga förmiddagsmöte i Ludvika. Vi hörs!

2 kommentarer:

  1. Vad man gör vid/på en myr? Förslagsvis löptränar, skonsamt mot benen och jobbigt satan för hjärtat!

    SvaraRadera
  2. håller med Jesper. Vi har oxå nära till er myr
    https://www.youtube.com/watch?v=cRIeY4NSQdk

    SvaraRadera