Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-07-12

Tillbaka i sadeln - Ingarvet GP

Efter förra veckans omgång av Ingarvet GP så började jag känna av halsen på kvällen och har väl haft en lättare sommarförkylning sedan dess. Jag är inte den där typen som är förkyld i ett par dagar utan det brukar alltid ta minst en vecka att bli frisk igen. Idag var det väl lite gränsfall men jag tänkte att det kunde vara bra att driva ur det sista ur kroppen med ett cykelpass. Tanken var att ta det lugnt idag och bara sitta med i klungan. Vaknade ju upp med en ögoninflammation i morse också föresten. Det går bra nu.
Lyckades väl sitta med i klungan första spurten och höll mig lugn. Men när det var 6-700 meter kvar av andra omgången så fick jag ett läge och satsade. Det är nog något medfött jag har, jag kan bara inte låta ett bra attackläge vara. Adam Steen svarade på attacken, vi fick några meter och gjorde upp om segern, som jag lyckades plocka hem. Sen var jag igång. Lyckades faktiskt vinna fyra av tio spurter denna lugna komigång-träning efter en veckas vila... Två gånger var det efter långa utbrytningar, ena gången med Jens Westergren och den andra gången med Robert Österling. Hade en härlig duell med Magnus Darvell också, som jag VANN. Det gick väl så oväntat bra, men med en vilovecka i benen så fanns det väl energi att plocka.

Idag körde vi för första gången någonsin med poängräkning. För detta ändamål hade jag gjort 80 sådana här små poänglappar som jag delade ut efter varje spurt och cyklisterna la i lämplig ryggficka. Efteråt fick alla räkna sina egna poäng och skriva upp sitt namn och sina poäng på en lapp. Busenkelt!
Som ni kan se på bilden ovan så tog jag poäng i sju av tio spurter varav fyra var segrar. Två av tvåpoängarna är från tredjeplatser och i sista spurten där dubbla poäng delas ut blev jag fyra.

Adam var väl så nöjd med två andraplatser som bäst och en delad fjärdeplats i totalen

För första gången i år körde vi med både dam och herrklass, här är de som vann sina respektive klasser: Lisa Ström och Johan Landström.

Eftersnack med kakätning

Damklassen:
Lisa Ström 9 - 1 Angelica Edvardsson

Herrklassen:
Johan Landström 36 p
Henrik Öijer 26 p
Magnus Darvell 13 p
Robert Österling 10 p
Adam Steen 10 p
Marcus Johansson 9 p
Jens Westergren 7 p
Jesper Hjortsberg 6 p
Viktor Knutsson 5 p

Adam Steen tog väl ett par bilder på mig också:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar