Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-03-19

Cykling i Falun

God förmiddag alla läsare,
Här hemma är vi nu i stort sett klara för att åka till Stockholm där vi spenderar helgen. Svärmor ska fira sin 60-årsdag och det är presiskt nyår, Nouruz. Ett tag hade jag lite hopp om cykling där nere men nu är istället löparkläderna och skorna nerpackade i väskan.

I Falu Cykelklubb har jag nu iordningställt en kontaktlista över de åkare som hamnar i den så kallade Elitgruppen. Jag har dessutom på ett eller annat sätt pratat lite med alla åkarna. Totalt är det 10 cyklister, men det återstår att se om alla kommer bedriva någon elitverksamhet. Två svenska mästare, tre av dem är tjejer och de flesta i Elitgruppen cyklar landsväg.
Nu ska jag hugga tag i nästa, förhoppningsvis också lite större grupper, nämligen Motionsgruppen och Veterangruppen. Om du bor i Falun, är med i Falu Cykelklubb eller bara vill cykla med Falu Cykelklubb så föreslår jag att du skickar ett mejl till mig (info@henrikoijer.com) där du skriver om du cyklar Landsväg eller Mountainbike och lite om vad ditt mål med träningen är. Exempelvis: cyklar för att bibehålla god hälsa, för den fina träningens skull, för att köra ditt första motionslopp, för att åka Vättern under 9 timmar, för att köra Långloppscupen i MTB eller liknande. Bara så vi får en grov uppfattning om vad du vill göra med ditt cyklande. Det kommer bli en gemensam startdag för alla, och då kommer vi också bestämma om eventuella uppdelningar. Känner du att du inte bara vill vara med utan kanske också vara lite gruppledare i någon grupp eller kanske sammankallande så skriver du också det i ditt mejl.
Vi kör så här till en början. Förhoppningsvis får jag massor av mejl från Motionärer och Veteraner som gillar att cykla och vill göra det med likasinnade. Och senare i vår kommer jag på bloggen, via http://www.faluck.com/ och kanske andra sidor att annonsera om var, när och hur vi ses första gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar