Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2014-11-04

Upp och hoppa!

Jeppe på Stångtjärns röda (FIK15) i söndags.

Då och då får jag frågan hur jag orkar gå upp så tidigt om dagarna och dessutom cykla innan vanligt folk ens vaknat. Själv så tycker jag väl inte att det är speciellt svårt utan har större svårigheter med att kombinera detta med att gå och lägga mig i tid. Igår kväll när jag borstade tänderna så ställde jag mobilen på väckning idag, Meddelandet "Alarmet ringer om 4 timmar och 24 minuter från och med nu" kändes ju inte helt toppen. I grund och botten är jag en nattmänniska och det är lite jobbigt att kombinera det med att vara morgonmänniska.

Dessutom så är mina morgonrutiner satta ur spel och jag slöar fram utan någon vidare struktur. Idag har jag i alla fall avnjutit en lång(sam) frukost och det var ju fint. Men lite pangpang-effektivitet är ju att föredra. Ni vet, när kläderna ligger framme i den ordning man ska ta på sig dom, frukostmackan ligger färdig i kylen och man gör inte en onödig sak från det att man stiger upp till dess att man 15 minuter senare cyklar hemifrån. Ditåt ska jag jobba nu i höst, mindre tidslöseri!

Vägde mig i morse, inget ovanligt i det egentligen. Gör ju det nästan varje dag. Kan dock konstatera att jag inte varit så här tung sedan nyårsaftorn. Så kan det gå när inte haspen är på!

Nä, nu ska jag sluta upp med att slösa min tid här och cykla till jobbet istället. Tröskelintervaller. I regn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar