2016-09-14

Stressat

Hej och godmorgon kära cykelvänner!

Det blev inget blogginlägg igår kväll även om jag hade ambitionen ett tag. Det är väl ändå tanken som räknas? Det jag tänkte skriva om då som jag istället gör här och nu är att jag upplever rätt mycket stress just nu. Eller egentligen sjukt mycket stress. Tycker väl att jag är en ganska stresstålig människa men just nu är det extremt mycket på alla håll och kanter. Det gäller väl bara att bita ihop och rida igenom stormen så kommer det lugnare tider framöver. Har begärt och fått ledigt en dag nästa vecka och har också begärt en dag till med ledighet. Utöver att jag då slipper stressen på jobbet så ger det mer tid att hantera andra stressorer. Något som behövs. Just nu hinner jag inte med allt vilket inte direkt hjälper mig heller...

Sånt är livet ibland.

En stressfaktor som ni tycker om att läsa om är min cykling. Alltså jag cyklade ju i måndags, men inte igår och antagligen inte idag. Finner faktiskt inte just nu tid för cykling imorgon heller. Eftersom cyklingen gått lite knackigt den senaste tiden så känns det lite stressande att inte träna ordentligt och det är ju inte helt skoj att underprestera heller. Nu har jag bara ett eller möjligen två lopp kvar denna säsong (om jag inte ska köra CX-Cupen också..?). Så egentligen behöver jag ju bara underhålla lite. Kommer ju inte kunna skapa några underverk på en och en halv vecka i alla fall, men jag gillar ju det där med att ge mig själv goda förutsättningar när jag ändå lägger ner några timmar i veckan på det.

Ja, nä. Det blev ju lite dålig stämning på det här inlägget känner jag. Men om ni tycker att jag på något vis beter mig som en mupp nu för tiden så har ni nu i alla fall en liten förklaring till varför. Om ni alltid tyckt att jag är en mupp så beror det inte på upplevd stress utan då är det väl bara medfött.

Om det är körigt i livet så kan man alltid sitta bredvid när Frida tar ett bad. Där vilar inga ledsamheter.

Hittade denna ute på trappen igår kväll. Kastade väl en flaska under Bergslagsloppet/Långlopps-SM men såg till att inte slänga skräp ute i skogen utan slängde flaskan där det stod folk och langade. Igår kom den alltså i retur. Tack, Sören!

1 kommentar:

  1. Jag har alltid tagit dig som du är Henrik, och tänker fortsätta med det ;) bra kämpat :)

    SvaraRadera