Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-03-02

Jag önskar er alla en god natts sömn

Det hoppas jag också få för egen del. Efter att jag uppdaterat bloggen via Ronyas dator. Min har nämligen bestämt sig för en stunds vila. Det bestämde den sig för när vi skulle ha styrelsemöte i cykelklubben idag. Mitt första styrelsemöte där jag agerade ordförande. Tänkte ha laptopen för att slippa massa papper, men det sket sig. Tur då att jag hade ett block, en penna och att mina vänner i styrelsen hade skrivit ut dagordningen som jag mejlat till dem. Allt i samhället går inte papperslöst, konstaterade vi glatt.
Jag är trött, har varit det sedan den där kroppsliga kollapsen i fredags faktiskt. Borde därför gå och lägga mig. Kanske är det något skit i kroppen och därför gick det segt idag på träningen också. Ringer nog sjukvårdsupplysningen och frågar om råd imorgon. Igår var jag också trött tidigt på kvällen. Alltså mer än vanligt småbarnsföräldertrött. Men när klockan slog läggdags så vaknade hjärnan tyvärr. Hoppas jag kan koppla ifrån den i kväll.
Styrelsemötet gick bra och vi pratar mycket Vi, Utveckling och mindre ekonomi än vi gjort på tidigare möten. Det är så jag vill ha det. Även om ekonomin givetvis är det viktigaste när man skall bedriva en verksamhet så vill jag att vi ska kunna ha den biten säkrad och kunna fokusera på andra frågor.

Jag har världens härligaste barn, och fru.

Imorgon har jag en riktigt bra tävling åt er här på bloggen. Enkel att vara med i och ett fint pris till vinnaren, det vill ni inte missa. Vi hörs imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar