2017-05-11

Hård träning för klena ben

Hej och god morgon!

Igår var det sista chansen att sota ur benen inför Billingeracet och jag spenderade därför 70 minuter på 84.4 % av max. Jag hade gärna spenderat mer tid där, men benen var rätt krispiga så det kanske var klokt att jag nöjde mig. Jag vill ju ha pigga ben på lördag!

59 timmars återhämtning rekommenderades efter gårdagens pass.

Faktum är att jag klev av Monarken med ganska precis 59½ timme kvar till startskottet går i Skövde, så det var väl ganska precis lagom hårt alltså. Nu tar jag en vilodag idag och så kör jag ett väckningspass imorgon.

Jag har faktiskt lyxat till det så att jag har plockat ut några semesterdagar på fredagar denna säsong, så jag inte ska behöva först jobba en hel dag, sedan stressa iväg till någon cykeltävling med halva packningen kvarglömd hemma och komma fram skitsent på kvällen utan ett väckningspass i kroppen. Så inför tävlingar där jag ska bo borta och loppet är på en lördag så kommer jag vara ledig fredagen innan. Så imorgon är jag ledig och kan åka ner till Skövde i den takt jag känner för när jag känner för det. Rätt så jäkla gött, om ni frågar mig.

Linda åker upp till Skövde från Bjärred imorgon också, så vi sammanstrålar där. Ska bli härligt!

Jag glömde ju att skriva det, men videon igår innehöll ju också en kort intervju med mig i slutet. Så vill ni inte kolla hela videon så kan ni kanske kika/lyssna bara på den? Intervjun börjar efter 2:09:20.

1 kommentar:

  1. OMG! Hade helt övertygat mig själv om att jag inte saknade det där med att tävla. Skulle inte kollat på långloppsfilm - fick nummerlappscravings deluxe! Lycka till på Billingen!

    SvaraRadera