2016-09-12

Ny vecka med nya möjligheter

Godmorgon, Måndag!

Ska strax åka till dagis och skolan med några av mina barn och sedan vidare till jobbet. Men först ett kort inlägg på bloggen. Är lite stel i benen idag men ska för första gången på typ 100 år ut och cykla lite dagen efter ett långlopp. Anledningen till den motivationen är att Ronya ska ha barnen idag och det gäller väl att passa på då antar jag.

Jag fick faktiskt en flaska vin i helgen, sjukt nöjd över det faktiskt. Åkte upp till Rättvik i lördags för att kolla lite målgångar på Siljan 100 och tog då en omväg för att hämta en effektmätare för SRM till ett XX1-vevparti. Som belöning en flaska vin alltså. Tidigare i somras så lånade jag ut en del cykelverktyg till en granne och fick då en flaska rosé. Kanske ska starta "Henrik Öijers vin och cykelservice"?

Nästan lite onödigt glad kille innan start.

Först i startbacken. Foto på bägge bilderna: Ola Hellström.

Läste igår att Dennis Vincent Wahlqvist fick en fraktur på en ryggkota igår, såg honom ståendes och skrapad på väg utför efter drygt två mil. Såg rätt illa ut, men han hade en hel del folk runt sig.

Igår så körde Lars Bleckur sin sista tävling som elitcyklist. Lars kommer givetvis att vara saknad på tävlingarna framöver då han varit och fortfarande är en mycket kompetent cyklist och dessutom så väldigt ödmjuk. Lars vann så sent som förra året Långloppscupen totalt efter att bland annat äntligen ha vunnit hemmatävlingen Mörksuggejakten.

Nu är det dags att rulla till jobbet och efter det blir det alltså högst troligt lite cykling. Men vad kör man egentligen dagen efter ett långlopp?

2 kommentarer:

  1. Dagen efter ett långlopp kör man naturligtvis vin och brie! :)

    SvaraRadera
  2. Måndagar är som gjorda för backintervaller! :)

    SvaraRadera