2016-11-05

Stockholm-Ursvik-Husby

Hej vänner!

Ny dag och nya delar av Sverige. Denna helg spenderar vi i huvudstaden med omnejd. Hänger i Ursvik hos barnens kusiner och vi har fått förstärkning i form av Frida. Tågresan upp hit gick ganska smärtfritt igår och vi anlände till T-centralen bara 33 minuter försenade. Eftersom vi kom fram sent så blev det inte mycket mer av gårdagen. Idag vaknade vi sent så jag fick väl drygt nio timmars sömn i kroppen. Därefter väntade frukost innan barnen och jag besökte Kista Galleria. Därifrån gick vi till barnens mormor där vi åt lunch och inväntade kusinerna som kom hem från Iran idag. 

När vi skulle därifrån så tog jag Frida i vagnen och gick från Husby till Ursvik för att Frida skulle få sova. Det blev ca: 45 minuters promenad utan att Frida somnade... Väl här så blev hon rätt trött och pappig. Visade sig att hon hade fyrtio graders feber. Heja! Så hon spenderade ett par timmar i min absoluta närhet inklusive 30 minuters vila, men nu är hon lite piggare igen sedan en stund tillbaka. Snart måste hon ju bli trött igen om det ska bli något sova av i natt. 

Måste säga att förkylningen min är mer eller mindre bortblåst nu. Ser lovande ut inför en träningspremiär på måndag alltså! Gäller väl bara att inte smittas av vad nu Frida har dragit på sig. Har försökt förebygga genom godis och chips, återstår bara att se om det hjälper...

Imorgon blir det hemresa på tåg med tre barn, varav den yngsta förmågan åtminstone nu är sjuk. Den långa tågresan hit från Skåne gick ju bra med dom andra barnen, så denna korta resa mellan Stockholm och Falun borde väl också gå okej. Med lite flyt så somnar Frida och sover bort en del av tiden på tåget. 

Nu ska vi se om det går att luta omkull några barn, vi hörs! 

Cyklistväskor i tunnelbanestation.

Idag har vi gjort Kista Galleria.

Husby.

Däckad Frida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar