2018-09-07

Ny Garmin!

Hej och god kväll, cykelvänner!

Långt mellan blogginläggen nu märker jag. Ambitionen finns där varje dag, men dels har jag inte haft så mycket att skriva om men så är det också mycket nu och så vidare. Men främst är det ju det där med att jag är sjuk och inte tar mig tid att skriva om något. Hade ju kunnat skriva om VM-truppen i landsväg, hur det går på MTB-VM eller något annat intressant. Men jag ser det mest swisha förbi i mitt flöde och har inte tid eller engagemang nog för att sätta mig in i något.

Idag skulle jag ha kört till Skåne, men min bil som jag hämtade ut från verkstaden efter en grundlig service förra veckan bestämde sig för att få ett nytt problem idag. Så jag är strandad här hemma. Linda skulle åka upp hit på söndag då hon ska jobba i Borlänge i veckan som kommer så hon har nu styrt om så att hon kommer imorgon istället. Det känns i alla fall bra nu när det hela blev så snöpligt idag.

Jag sitter med en halvliter (ingen överdrift, snarare är det mer än så) the och fryser. Snart blir jag varm och trött... Eller ja, trött är jag väl redan. Frida tre år är ju också förkyld och höll mig vaken en hel del i natt.

Men allt är inte förkylningar och bilar som går sönder. Idag fick jag nämligen hämta ut en ny Garmin-dator!
En Garmin Edge 520 plus!

Har börjat anpassa den så som jag vill ha den. Det gäller ju att komma ihåg att ställa in så den ska spara data varje sekund istället för "smart" och så vidare. Knappar på denna istället för touch-skärm som jag vant mig vid. Tror ändå att knappar är en bra väg fram, underlättar när man har handskar på sig till exempel.

Nu ska barnen i säng och strax efter så är det min tur. Återvänder dock gärna hit imorgon igen för att skriva ett par rader, men ge mig gärna lite inspiration kring vad ni vill läsa om. Lämna en kommentar!

2 kommentarer:

 1. Hej Öijer!
  Läser Din blogg sen några år tillbaka.
  Tänker i bland att Ditt liv är för hektiskt?
  Jobb-barn-särbo-resor-träningspass (stress ibland),
  Jag kan ha fel, men det är lätt att få infektioner när kroppen inte får VILAN.
  Så Din inspiration nu när Du är sjuk kan vara att REFLEKTERA ÖVER LIVSTEMPOT

  Väl menat hälsar antti65 i Falun

  SvaraRadera
 2. Tjena tjena, jag är en ganska nykommen läsare till din blogg i samband med att jag blev mtb biten i våras.
  Jag har fått väldigt mycket bra tips och inspiration via din blogg vilket jag är väldigt tacksam för. Inklusive en massa bra rutt och stigtips.

  Men jag har en fråga, har du testat dropper post till sadeln på någon cykel?

  Mvh Rickard

  SvaraRadera