Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-03-14

Slitage

Trevlig helg med två skidpass för barnen på Lugnet. Idag deltog, enligt säkra källor, 1800 barn upp till 10 år i Barnens Skidspel. Ni läser rätt, 1800 små barn i en och samma "tävling". Förstår ni hur fantastiskt det är? De allra flesta tävlingsarrangörer i Sverige, oavsett idrott, skulle vara otroligt nöjda med 1800 startande. Och då menar jag alla åldrar. Ett tusen åtta hundra små barn. Åkte skidor på Lugnet idag.
Succé är bara förnamnet.

Helgen har mentalt varit ett lyft, men tröttheten kommer jag inte undan. I kväll blev det en powernap i samband med läggningen av Filip. Sov minst 55 minuter där. Hade annars tänkt jogga lite i kväll. Men när jag väcktes av Ronya så förstod jag att också kvällens träning inte var att tänka på. Siktar dock på storstilad comeback i träningskläderna imorgon.
Cykelsuget blev inte mindre av att vi åkte till Säter idag för att hämta Emily, klassiska cykeltursnamn på skyltarna längs vägen. Jag blev nästan sugen på en fikatur, så inspirerande var det. Vädret är fantastiskt, de flesta vägarna har torkat upp, solen värmer, formen är givetvis på topp och att cykla är ju bra fantastiskt.
Så här härligt var det att komma tillbaka till Falun idag, min underbara hemstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar