Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-08-18

Igår var det Zwift, idag blir det Högbo bruk

Bild i motljus från igår.

Hej och god morgon från bilen som går mellan Falun och Högbo bruk!

Igår så var det väl egentligen en vanlig arbetsdag men efteråt blev det lite annan aktivitet. Först hjälpte jag en granne som blivit cykelbiten med lite verktyg och cykelsnack. Skoj att se allt fler bege sig ut på sina cyklar och få det lika härligt som jag har haft det i så många år.

När jag kom tillbaka så bestämde Linda och jag att jag skulle träna och sedan skulle vi ut. En snabb kik i Zwift-kalendern och där fanns ett tempolopp som skulle starta tio minuter senare. Full fart med att få igång allt, äta en macka och toabesök. Med en och en halv minut kvar till start så satt jag så på cykeln. Det blev inte mycket till uppvärmning helt enkelt och det kändes under loppet. Dessutom blev det några minuter/kilometer längre än jag trodde på förhand. Efter en minut så låg jag tia, men sedan lyckades jag passera alla utom en som var lite för stark. Vi hade båda 4.9 w/kg men han som vann var tyngre och drog fler watt, vilket ju ger mer fart (åtminstone på Zwift).
Första förloraren.

Efter träningen så åkte vi till stan, gick på tapas-restaurang, åt gott, drack gott och sedan gick vi dom cirka fem kilometerna hem. Det var en härlig kväll med ett bra samtal.

Nu sitter vi alltså i bilen och är på väg till Högbo bruk där vi ska testa lederna. Högbo ligger bara en timme bort men jag har aldrig varit där och cyklat på sommaren. Har däremot varit där vintertid och tävlat på fatbike.

Vädret är än så länge fint men det ska bli molnigt senare under dagen. Blir nog toppen det här. Vi hörs lite senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar